Gravavegen Hage 2

innflyttingsklare leiligheter på Heistad!/h2>

Velkommen til Gravavegen Hage 2! Her kan vi by på seks boliger i et veletablert og populært område med kort vei til barnehage, skoler og flotte turområder. Beliggenheten sikrer gode solforhold i grønne omgivelser. Gravavegen Hage trinn 2 omfatter en firemannsbolig og en tomannsbolig som er knyttet sammen av de utvendige sportsbodene. Markedet har lenge etterspurt et nytt boligprosjekt på Heistad med store leiligheter. Nå har du muligheten! I størrelse varierer boligene fra 93,2 til 108,5 kvadratmeter BRA. Prosjektet er nå ferdigstilt, så her kan du flytte rett inn i et nytt hjem1!

Luftig og grønt

Gravavegen Hage trinn 2 ligger på et hjørnetomt i et rolig boområde. I tilknytning til prosjektet har det blitt bygd en lekeplass. Boligene i første etasje har store terrasser på mark, mens leilighetene i andre etasje har luftige balkonger. Uteområdene er omkranset av et stort hageområde og hekker. .

Bolig 1 til 4

I firemannsboligene finner du to ulike planløsninger. I første etasje ligger bolig 1 og 2 i prosjektet, som er på 102,7 og 94,8 kvadratmeter BRA. Bolig 3 og 4 i etasjen over har tilsvarende størrelser og planløsninger. Bolig 1 og 3 har entré, gang, tre soverom, ett toalett, ett bad, to oppbevaringsrom, en bod/teknisk rom og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til terrasse på mark eller balkong. Bolig 2 og 4 har entré, gang, tre soverom, ett oppbevaringsrom, ett bad, en bod/teknisk rom og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til terrasse på mark eller balkong.

Bolig 5 og 6

Tomannsbolig byr på to forskjellige planløsninger. Bolig 5 er 93,2, mens bolig 6 er 108,5 kvadratmeter BRA. Bolig 5 har entré, en bod/teknisk rom, ett bad, gang, tre soverom og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en romslig terrasse på mark. Bolig 6 har entré i første etasje med trapp opp til en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en balkong, tre soverom, et teknisk rom/bod, gang, ett bad og tre soverom.

Meld din interesse nå!


Jeg aksepterer å bli kontaktet av megler via e-post og telefon.